Uusi kysely kartoittaa kuntalaisten mielikuvia nuorisotyöstä

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Pe, 08/25/2023 - 07:17

Tänä syksynä ensimmäistä kertaa toteutettava kuntalaiskysely on suunnattu niille, jotka eivät osallistu toimintaan. Sen avulla kunnan on mahdollista kartoittaa, millaisia mielikuvia kunnan nuorisotyöhön liitetään ja selvittää syitä siihen, miksi toimintaan ei osallistuta.

Kysely on toteutettavissa 16.10.–19.11. eli samaan aikaan toimintaan osallistuville nuorille suunnatun kyselyn kanssa. Kunnat voivat ilmoittautua mukaan kyselyihin, toiseen tai molempiin, samalla ilmoittautumislomakkeella. Lomake avautuu 22.9. ja sen pääsee täyttämään mm. Kanuuna uutiset -uutiskirjeen kautta.

Kuntalaiskysely on suunnattu aikuisille, yhteistyökumppaneille ja niille alle 20-vuotiaille nuorille, jotka eivät osallistu toimintaan. Nuorilta vastaajilta kysytään taustakysymyksenä, ovatko he käyneet nuorisotilalla viimeisen vuoden aikana. Myös syytä tilalla käymiseen tai käymättömyyteen kysytään.

Kuntalaiskysely on osa Kanuunan Kyllin hyvän nuorisotyön arviointipakettia. Kysymykset, kuten koko arviointipaketti, pohjautuvat nuorisotyön suhdeteoriaan.

Kuntalaiskyselyn kysymykset

Kyllin hyvän nuorisotyön arviointipaketti

Lisätietoja

Juha Leskinen
suunnittelija
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna / Kanuuna-verkosto
p. 044 482 6310
juha.leskinen@lahti.fi

Palaa takaisin