Tilannetietoa verkostoita ja ryhmistä

Lähettänyt nuorisokanuunaV2 Pe, 02/23/2024 - 07:30

Kanuunan toiminta ja palvelut ajetaan alas maaliskuun loppuun mennessä. Samalla myös verkostojen ja ryhmien toiminta Kanuunan luotsaamana päättyy. Osa verkostoista ja ryhmistä jatkaa verkkovälitteisiä kokoontumisiaan omatoimisesti tai jonkun muun organisaation ohjauksessa.

Harrastamisen Suomen mallin keskusteluryhmä

Ryhmä kokoontuu maanantaina 26.2. kello 14.00–15.30. Aiheena on erityistä tukea tarvitsevien nuorten harrastusmahdollisuuksien parantaminen. Keskustelua Kanuunan toimeksiannosta vetää vielä kerran kulttuurituottaja Hanna Kaitila Hollolasta.

Mukaan Suomen mallin keskusteluun pääset tällä Teams-linkillä.

Pienten kuntien verkosto

Verkosto jatkaa kokoontumisiaan omatoimisesti. Seuraava kokoontuminen on keskiviikkona 6.3. kello 12.00–13.30. Mukaan pienten kuntien kokoontumiseen pääset tällä Teams-linkillä.

Voit saada kokouskutsut jatkossa omaan sähköpostiisi lähettämällä yhteystietosi Nina Kyyhkysellenina.kyyhkynen@myrskyla.fi, ja Satu Forsbergillesatu.forsberg@kuhmoinen.fi.

Ehkäisevän päihdetyön verkosto 

Verkosto kokoontuu keskiviikkona 12.3. kello 12.00–14.00 teemanaan yhteistyö. Toimijaesittelyyn saapuu etsivä nuorisotyöntekijä Nora Taurèn, joka kertoo Rautalammin ja Suonenjoen nuorisotoimien tekemästä yhteistyöstä ja sen tuotoksena syntyneestä päihde- ja mielenterveysaiheisesta pulmapelistä. Luvassa on myös kuulumisten vaihtoa ja perehtymistä verkoston yhteiskehittämisen tuotoksiin kolmen toimintavuoden ajalta.

Ehkäisevän päihdetyön kokoontumiseen pääset tällä Teams-linkillä.

Verkoston kokoontumisia jatketaan EHYT ry:n toimesta. Suunnitelmissa on kokoontumiset 29.5. ja 15.8. Aiheet ja Teams-osallistumislinkit saat jatkossa EHYTin tapahtumakalenterista. Liittymällä EHYTin kokoamalle postilistalle, saat osallistumislinkit myös sähköpostiisi. Listalle voit liittyä tästä.

Nuorisotyö koulussa -verkosto

Verkosto kokoontuu tiistaina 12.3. kello 14.00–15.30 viimeisen kerran Kanuunan luotsaamana. Käydään läpi kuulumiset, summataan verkoston hyödyt ja haasteet sekä mietitään mahdollista jatkoa. Keskustelua vetää Kanuunan suunnittelija Riitta Mikkonen.

Nuorisotyö koulussa -kokoontumiseen pääset tällä Teams-linkillä.

2. asteella nuorisotyötä tekevien keskusteluryhmä

Ryhmä jatkaa kokoontumisiaan Tilda Salon vetämänä. Seuraavan kerran ryhmä kokoontuu keskustelemaan keskiviikkona 13.3. kello 14.30–16.00.

Mukaan 2. asteen keskusteluun pääset tällä Teams-linkillä.

JOPO-ohjaajien keskusteluryhmä

JOPO eli joustavan perusopetuksen ohjaajien keskusteluryhmä jatkaa verkkokeskustelutuokioitaan omatoimisesti. Seuraavan kerran keskustelua käydään torstaina 11.4. kello 15.00–16.00.

JOPO-keskusteluun pääset tällä Teams-linkillä.

Julkisten tilojen nuorisotyön verkosto

Verkosto kokoontuu omatoimisesti torstaina 16.5. kello 13.00–15.00. Jos sinulla on toiveita, ajatuksia tai mahdollisuus tarjota sisältöä kokoontumisessa, niin olethan yhteydessä Armi Nitovuoreenarmi.nitovuori@tornio.fi, tai Jenna Rintalaanjenna.rintala@hyvinkaa.fi. Armin ja Jennan kautta voit liittyä myös verkoston omalle sähköpostilistalle.

Julkisten tilojen kokoontumiseen pääset tällä Teams-linkillä. 

Yhdenvertaisuusverkosto

Verkoston toiminta jatkuu Rauhankasvatusinstituutin toimesta. Jos haluat saada tietoa toiminnasta, liity Rauhankasvatusinstituutin kokoamalle postituslistalle tästä.

Tags
Palaa takaisin