Arviointi ja Logbook

Arviointi- ja Logbook -verkosto on tarkoitettu niille työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita Logbook-mentoroinnista tai nuorisotyön auditointi- ja itsearviointimallista. Verkostossa mietitään muun muassa erilaisten arviointimallien ja Logbookilla kerättävän tiedon yhteensovittamista.

Verkosto kokoontui edellisen kerran Hyvinkäällä 2.–3.10.2018. Tapaamiseen liittyvät materiaalit ovat verkoston omassa materiaalipankissa. Seuraava tapaaminen järjestetään noin vuoden kuluttua. Tarkka ajankohta ja paikka on vielä avoinna.

Ajankohtaista

02.01.2019
Logbook-koulutukseen vuoden 2018 aikana osallistuneilta toivotaan palautteita. Palautekyselyn kautta osallistujat pääsevät kertomaan mielipiteensä koulutuspäivän annista ja siitä, millaista tukea Logbookin käyttäjille tulisi jatkossa olla tarjolla.
14.11.2018

Kuntien Logbook-mentoreille, -guruille ja -taitajille järjestetään vertaistapaaminen Helsingissä 13.–14. marraskuuta. Tapaamisessa keskustellaan työkalun käyttökokemuksista ja ratkotaan siihen liittyviä haasteita yhdessä. Tapaamisessa…

15.10.2018

Suunnittelijoille ja esimiehille järjestetään Jyväskylässä 7. marraskuuta Kanuuna-seminaarin yhteydessä oma Logbook-klinikka. Tilaisuudessa esitellään Logbookin-raportointiominaisuus ja kerrotaan Logbookin käytöstä esimiestyössä. Mukaan…