Tietosuojakoulutusta nuorten parissa verkossa työskenteleville

Nuorille suunnatun verkkotyön foorumi eli Nusuvefo ja Koordinaatti järjestävät tänä syksynä kaksi Tietosuojakoulutusta, toisen Oulussa 5.9. ja toisen Helsingissä 12.9. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, jotka tekevät työtä nuorten parissa verkossa. Tilaisuudet tullaan nauhoittamaan ja streamaamaan.

Toukokuussa 2018 astui voimaan uusi tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR), joka on aiheuttanut muutoksia organisaatioiden tietoturvaan ja tietosuojaan. Tietosuoja-asetusta sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

Koulutuksessa pysähdytään tarkastelemaan, mitkä ovat tällä hetkellä hyviä toimintatapoja ja miten on toimittu kesän aikana. Koulutuksessa pyritään myös vastaamaan kevään 2018 aikana tehdyssä Tietosuojakyselyssä nousseisiin aiheisiin. Oulun pääpuhujana aiheesta ”EU:n tietosuoja-asetus nuorisotyön näkökulmasta” on Harto Pönkä Innowisesta ja Helsingissä samalla aiheella Juho Nurmi, joka on Espoon kaupungin tietosuojavastaava.

Ilmoittaudu mukaan tästä.  Streamauksen linkki ilmoitetaan myöhemmin tapahtumasivulla sekä verkkolomakkeella ilmoittautuneille, joten kannattaa ilmoittautua myös, jos osallistuu streamauksen kautta.

Ohjelma ja lisätietoja

Oulu ja Helsinki

Yhteyshenkilö

Elisa Hietala
suunnittelija
Koordinaatti
p. 040 356 6405
elisa.hietala@ouka.fi