Tarjolla verkostoitumista ja vertaisia!

Kanuuna järjestää Laatua ja menetelmiä -seminaarin kaikille kunnallisen nuorisotyön toimijoille Tampereella 16.–17. toukokuuta.

Seminaarissa tapaat muita nuorisotyön ammattilaisia ympäri Suomen, verkostoidut ja vaihdat kuulumisia uusien ja vanhojen kollegoiden kanssa. Seminaari tarjoaa tuoreita näkökulmia, viimeisintä tietoa ja vertaistukea. Luvassa on myös valheita ja viettelyksiä laadun mittareista, käytännön menetelmiä ja välineitä nuorten radikalisoitumisen ehkäisyyn sekä Booklet on indicators for quality youth work -julkaisutilaisuus.

Vertaisia ja verkostoitumista

Työpajoissa pääset tosi toimiin ja mukaan perustamaan työmuotokohtaisia, uusia ja valtakunnallisesti tarpeellisia kehittämisverkostoja. Pohdinnassa ovat kauppakeskusnuorisotyön, monitoimitilojen työntekijöiden, valmius-, +16- sekä arviointi- ja auditointiverkostot. Seminaarissa tutuiksi tulevat myös mm. yhdenvertaisuus- ja nuorisotyö koulussa -verkostot, jotka on perustettu Kanuunan toimesta jo vuosia sitten.

Ilmoittaudu mukaan

Seminaariin osallistuminen on maksutonta. Seminaariohjelman lisäksi tarjoamme tukusat kahvit, hilpeää iltaohjelmaa ja illallisen. Majoituksen jokainen osallistuja varaa ja maksaa itse.

Lue lisää Kanuuna uutiset 2 / 2018 -uutiskirjeestä ja ilmoittaudu mukaan sähköisellä lomakkeella. Lämpimästi tervetuloa!